Vi hjälper med entrepenad och rivning i Halmstad.

Ska du anlägga, bygga nytt, bygga om, bygga till eller riva?

Kuskatorpet erbjuder företagare möjligheten att bli av med material som blivit över från olika entrepenadarbeten. Hos oss kan du lämna material såsom byggavfall, skrot och asfalt, men även trädgårdsavfall såsom ris, grenar och buskar.

Större anläggning

Vi har grävmaskiner för te.x. utgrävning och anläggning samt hjullastare som kan användas till allt från snöröjning till förflyttning av material.

Med våra grävmaskiner, EC220 och ECR88, har vi bland annat hjälpt arkeologer med utgrävningar, grävt husgrunder och anlagt trädgårdar.

Endast fantasin sätter gränser

Behöver ni hjälp med att komma i gång, hjälp under projektets gång eller avsluta trädgårdsplanerna där hemma, på jobbet, i parker m.m.?

Trädgårdsanläggning

Med våra grävmaskiner anlägger vi gräsmattor eller hela trädgårdar, förbereder för pooler, gräver upp för trädgårdsland och mycket mer.

Det är bara fantasin hos våra kunder som sätter begränsningarna på vad vi kan göra. Hör av dig till oss och gör verklighet av dina drömmar och idéer!

Rivningsarbeten

På Kuskatorpet har vi grävmaskiner för att hjälpa dig med rivningsarbetet.


Oavsett vilken typ av fastighet det gäller har vi rätt utrustning och kunskap för att jobbet ska bli gjort på bästa sätt.

Husgrunder vid nybygge

Vi hjälper gärna till med arbetet som krävs före bygget sätter igång. Med grävmaskiner hjälper Kuskatorpet till med att anlägga husgrunder för företag och privatpersoner i Halmstad med omnejd.

Har du material som behöver förflyttas?

Vi hjälper dig med transporten

Vi kan grusa upp din infartsväg, köra jord- och stenmaterial,
hämta schaktmassor m.m. Utöver det kan vi även erbjuda maskinflyttning och transport av entreprenadmaskiner. Vi har också liftdumper, lastväxlarbilar, trailerdragare och containrar.

STÖRRE TRÄDGÅRSARBETEN | HUSGRUND | RIVNING | TRANSPORT | CONTAINER | BIOMULL

Ola Nilsson

Klicka här eller sms:a mig för frågor inom dessa verksamhetsfrågor.

070-8765314

ola@kuskatorpet.se

×