Vi söker nu en lastbilschaufför - Är du rätt för jobbet?

Vi söker nu en lastbilschaufför - Är du rätt för jobbet?

C-chaufför till Halmstad

Vi kör på för fullt och behöver nu anställa ytterligare en lastväxlarchaufför med C eller CE-körkort.

Vi söker dig som har:

  • C eller CE-behörighet samt YKB
  • Tidigare erfarenhet som chaufför är meriterande
  • Är glad, pigg och flexibel, har ett intresse av att utvecklas som chaufför
  • Har grundläggande datorkunskaper
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Om tjänsten

Tjänsten är en heltidstjänst, dagtid med start omgående, avtalsenliga löner och en säker arbetsmiljö, givetvis är vi med i Sveriges Åkeriföretag och Maskinentreprenörerna!

Kontakt

Vill du komma med i vårt gäng så skicka in ett e-mail där du skriver lite om dig själv och ditt CV så fort som möjligt till: ekonomi@kuskatorpet.se, har du frågor så är du välkommen att kontakta oss via mail. Sista ansökningsdag är 2024-04-30, men ansökningarna kan komma att behandlas kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss

Kuskatorpet AB är ett familjeföretag som omsätter nästan 70 miljoner med drygt 25 år i återvinningsbranschen och ett 30-tal medarbetare. Vi har entreprenadverksamheten med bandschaktare, dumper, grävmaskiner och åkeriet med tippbilar, containerbilar, liftdumper och kranbilar. Dessutom har vi avfallskrossverksamheten med Europas starkaste kross på 1200 hk och en återvinningsanläggning (11,5 ha) som är navet i verksamheten med kompostering, jordtillverkning och slamåtervinning. På lantbrukssidan bedriver vi växtodling på 250 ha och utöver det kör vi ut och sprider biomull till lantbrukare i södra Sverige.

Bra att veta

×